Sweden Sweden

Med en erfarenhet på över tio år!

İstanbul Klinik
logo
  • +90 (505) 491 35 24

  • info@adonishairtrans.com

  • Academic Hospital,

  • Nuh Kuyusu Cd. 94, Bağlarbaşı/Üsküdar

  • 09:00 - 18:00

  • Måndag - Söndag

1Hårtransplantation

Det är ett mikrokirurgiskt ingrepp som kan användas för att behandla håravfall. Med teknikens utveckling har många metoder inom hårtransplantation uppstått.

Läs mer

2FUE Metoden

- Den vanligaste metoden som används vid hårtransplantation de senaste åren är Fue-hårtransplantation. Fue-metoden: Hårrötterna plockas ut med mikromotorn.

Läs mer

3DHI Metoden

DHI (Direct Hair Implant) är en teknik där håret planteras med en speciell penna kallad "Choi" efter att hårrötterna har plockats bort från donator/givarområdet.

Läs mer

4Skägg och mustasch

Att ha fyllig mustasch och skägg har stor betdydelse för män, då det är väldigt inne med skäggigt utsseénde och riklig mushtasch. Det är möjligt att tillämpa samma..

Läs mer

5Ögonbryns

Våra ögonbryn har stort betydelse för vårt ansiktsuttryck och utseende. Ögonbrynstransplantering är mycket känsligt och..

Läs mer

6Utan rakning

I allmänhet klipps håret 0,3 mm kort medan när hårrötterna ska plockas ut. Detta kan är dock innebära ett stort problem för patienterna.Små områden kan odlas..

Läs mer

7Hår Mesoterapi

Hår mesotherapy är en effektiv behandlingsmetod som används ofta vid håravfall. Hår mesoterapi är injektion av vitaminer, antioxidanter, mineraler och..

Läs mer

8HAİR FILLER

Det är en process då man injicerar vitaminer och mineraler som är nödvändiga för att hårfolliklarna ska blandas med PRP och därmed stimulera..

Läs mer

8Ärr och brännskador

Hårtransplantation är ett mikrokirurgiskt ingrepp som kan utföras på alla områden som utsatts av håravfall. Sår och brännmärken, kirurgiska ärr,

Läs mer